Kutsu uudenlaiseen rekrytointitapahtumaan syyskuussa

25.7.2016

ETSITKÖ TÖITÄ? - TULE UUDENLAISEEN REKRYTOINTITAPAAMISEEN SYYSKUUSSA!

Helsingissä järjestetään hieman toisenlainen rekrytointitapahtuma 14.9.2016. Käänne 2016 -tapahtumassa perinteinen rekrytointimessun asetelma on käännetty päälaelleen, sillä ständeillä ovat esillä korkeakoulutetut työnhakijat ja työnantajat ovat messuvieraina.

Tilaisuudessa tullaan kuulemaan myös mielenkiintoisia puheenvuoroja työelämään ja rekrytointiin liittyvistä aiheista, mm. Fatbardhe Hetemaj, Milma Arola (Sitra), Mirva Puranen (Monster) ja Joni Latvala (TalentAdore). Tarkempi ohjelma julkaistaan tuonnempana.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on nyt auki korkeakoulutetuille työnhakijoille, joiden ala on viestintä, markkinointi, projektinhallinta, palvelumuotoilu, HR tai tapahtumatuotanto.

Tilaisuudessa pääsee keskustelemaan potentiaalisten työnantajien kanssa rennosti ilman jäykkää työhaastattelutunnelmaa.

Aika: Keskiviikko 14.9.2016 klo 12-16

Paikka: Fennia Salonki, Casino Helsinki, Mikonkatu 19

Hae mukaan esittelypisteelle 5.8. mennessä! Lähetä CV:si pdf-muodossa ja linkki mahdolliseen LinkedIn-profiiliisi osoitteeseen info.jobilee@gmail.com. Kirjoita viestin otsikoksi “Käänne 2016 -hakemus” ja viestikenttään lyhyet vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

1. Mitkä ovat keskeisimmät osaamisalueesi?

2. Minkälaisesta työstä olet kiinnostunut; toimiala ja tehtävät?

3. Onko sinulla taitoja, joista olisi hyötyä tapahtuman markkinoinnissa (esim. nettisivut, valo- tai videokuvaus, editointi, bloggaus)?

Tapahtumaa järjestetään vapaaehtoisvoimin, joten halukkaat hakijat voivat myös osallistua tapahtumajärjestelyihin.

Mukaan valitaan noin 80 työnhakijaa, joiden tausta ja kiinnostus osuvat yllämainittuihin aloihin. Lisäksi pyrimme luomaan työnantajia kiinnostavan kokonaisuuden, jossa eri osaamisalueet ja kiinnostuksen kohteet ovat edustettuina sopivassa suhteessa. Mikäli profiililtaan sopivia hakijoita on enemmän kuin paikkoja riittää, valitaan osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoitamme mukaan valituille hakijoille 14.8. mennessä.

Osallistuminen maksaa 10 euroa, ja se laskutetaan elokuussa. Rahasi palautetaan, mikäli työllistyt ennen tapahtumaa etkä pystykään osallistumaan.

Kaikkien mukaan valittujen hakijoiden lyhyet esittelyt ja kuvat tulevat näkyviin verkkosivuille jo ennen tapahtumaa. Hakijat saavat itse kirjoittaa esittelynsä ja muokata niitä.

Olemme yhdessä vastuussa siitä, että tieto tapahtumasta kantautuu mahdollisimman laajalle ja saamme paikalle mielenkiintoisimmat työnantajat. Tämän vuoksi toivomme, että myös tapahtumaan valitut työnhakijat ovat aktiivisesti yhteydessä työnantajiin ennen tapahtumaa ja kutsuvat paikalle runsaasti itseään kiinnostavia vieraita.

Tapahtuman järjestää vapaaehtoisvoimin tiimi, joka koostuu korkeakoulutetuista työnhakijoista. Tapahtumaa varten on perustettu yhdistys, Jobilee ry.

Lisätietoa saa sivuiltamme: https://jobilee.me/

 

Kesäterveisin,

Sohvi Hellsten

Käänne2016-suunnittelutiimi

---

Käänne - Helpoin tapa löytää oikea osaaja!

https://jobilee.me/

Facebook: Käänne2016

Twitter: @kaanne2016