Akavan Yleinen Ryhmä ry (AYR) tiedottaa

10.12.2016

Akavan kokoojajärjestö aloittaa jäsenkampanjan

 

Keskusjärjestö Akavan jäsenjärjestö Akavan Yleinen Ryhmä ry (AYR) on toiminut 50 vuotta. Järjestö vietti torstaina 8.12. syntymäpäiväänsä Helsingin Seurahuoneella. AYR perustettiin vuonna 1966 kokoojajärjestöksi sellaisille koulutetuille henkilöille, joille Akavan järjestökenttä ei pystynyt tarjoamaan omaa ammatin- tai tutkinnonmukaista yhdistystä. 

 

AYR:n puheenjohtaja Klaus Krokfors toteaa, että AYR on ketterä ja toimiva matalan organisaation järjestö. Etuja voidaan ajaa tehokkaasti myös huolellisesti valmisteltuihin sopimuksiin perustuvin palveluhankinnoin ja yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Järjestö on vakavarainen ja sen jäsenmaksu on pidetty pienenä.

Vuoden 2017 alussa AYR aloittaa jäsenhankintakampanjan, jolla tavoitellaan uusia jäseniä eri puolelta Suomea. Sääntömuutoksin on jo varmistettu, että jäseneksi pääsyn edellytykset eivät ole nykyoloissa liian tiukat. AYR arvostaa korkeaa koulutusta, mutta esimerkiksi ylioppilastutkinnon puuttuminen ei ole este jäsenyydelle. AYR tarjoaa jäsenyyttä myös henkilöille, jotka eivät ole suorittaneet korkeakoulututkintoa tai muuta tutkintoa, mutta jotka ovat tehtäväasemaltaan rinnastettavissa tutkinnon suorittaneisiin. AYR:n toiminnasta kerrotaan järjestön nettisivuilla www.ayr.fi.

AYR:n jäsenhankintakampanjasta tiedotetaan myöhemmin lisää.

 

Lisätietoja antaa puheenjohtaja Klaus Krokfors, 050 3758301 tai klaus.krokfors@kolumbus.fi