Palkansaajien hyvinvointi ja terveyden 1.askel hyvinvointijaksot haussa läpi vuoden

21.6.2012

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT:n 1.askel-hyvinvointijaksojen haku on lähtenyt hyvin käyntiin! Oletko sinä tietoinen tästä uudesta jäsenedustamme?

 

1.askel-jaksoille voi hakeutua lähes vuoden jokaisena päivänä ja jaksoja toteutetaan läpi vuoden. Kulloinkin haussa olevat jaksot ovat nähtävissä sähköisestä hakujärjestelmästä, jonne pääsee verkkosivujemme kautta www.pht.fi.

Hakuaika jaksoille alkaa neljä kuukautta (120 vrk) ja päättyy 45 vuorokautta ennen jakson alkua. Hakuajan päätyttyä jakso poistuu järjestelmästä ja osallistujat valitaan jaksoille.
 
Jäsentemme hyvinvointi on meille sydämen asia. 1.askel-hyvinvointijaksomme tukevat jäseniämme työssäjaksamisessa ja elämänhallinnassa sekä antavat motivaatiota elämäntapamuutokseen. Ympäri Suomen järjestettävien jaksojen tarkoituksena on kannustaa jäseniämme muun muassa säännölliseen arkiliikuntaan elämyksellisyyden kautta.
 
Loppu vuoden hyvinvointijaksot työikäisille ja heidän perheilleen tiedot löytyvät PHT:n julkisilta kotisivuilta www.pht.fi/palvelut/.  
 
Lisätietoja: 
 
Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry
puh. 020 144 1313
 
Ota 1.askel ja hae hyvinvointijaksolle www.pht.fi. Ensimmäinen askel on tärkein.