Puhejudo-koulutusta Joensuussa 12.8.2017

26.7.2017

Olitko mukana 2016 Totti Karpelan Puhejudo -koulutuksessa Tahkolla? Suuren suosion saanut koulutus saa jatkoa, nyt on mahdollisuus osallistua Puhejudo 3 koulutukseen. Koulutukseen voivat osallistua kaikki Akavan jäsenjärjestöjen jäsenet Pohjois-Karjalassa.
 

Koulutus on lauantaina 12.8.2017, alkaen klo 11 lounaalla, Joensuun Kimmelissä. Aiheena ” Työpaikan sisäiset haastavat viestintätilanteet”. Kouluttaja on Totti Karpela. Vaikka 2016 koulutus olisi jäänyt väliin, niin se ei ole este osallistumiselle!
 

Koulutuksessa keskitytään työpaikan sisäisiin haastaviin vuorovaikutustilanteisiin sekä viestinnän kehittämiseen. Koulutuksessa parannetaan työilmapiiriä, tehostetaan viestintää ja vähennetään stressiä. ( http://www.mielenrauha.com/palvelut/puhe-judo_1-5)
 

Ilmoittaudu nyt mukaan ja vinkkaa kaverillekin! Hinta on 60€ (alv 0 %), johon sisältyy koulutus, lounas sekä päiväkahvi. Paikkoja tähän suosittuun koulutukseen on rajoitetusti.
 

Sitovat ilmoittautumiset 31.7. mennessä, jonka jälkeen maksua ei palauteta.
 

Ilmoittautuminen: https://www.webropolsurveys.com/S/9E7AA81EC6B1F748.par
 

Tervetuloa koulutukseen ja viettämään aikaa yhdessä!
 

 

Terveisin,

Talentia Pohjois-Karjala ry hallitus
 

 

Maksuosoite:

Talentia Pohjois-Karjala ry

Y-tunnus: 2175319-1

Pankki: FI70 3131 1001 3212 50

BIC: HANDFIHH

Viite: Puhejudo 3 Eräpäivä: 31.7.2017

 

Puhe-judo 3: Työpaikan sisäiset haastavat viestintätilanteet -koulutus
 

Kaikissa vuorovaikutustilanteissa voi syntyä joskus häiriöitä, väärinymmärryksiä sekä kitkaa. Organisaation sisäiset vuorovaikutus- ja viestintätilanteet eivät tee tässä poikkeusta vaan voivat olla pitkään jatkuessaan jopa haasteellisimpia ratkottavia kuin asiakkaiden kanssa syntyvät näkemyserot.
 

"Meitä on moneen junaan" - kuuluu vanha sanonta, ja Puhe-judo 3 koulutuksen aikana pyritäänkin ymmärtämään paremmin miksi viestintä on joskus haasteellista joidenkin ihmisten kanssa. Ammattilaisten tavoissa viestiä ja ottaa palautetta vastaan on isojakin eroja ja pieleen menneet viestintätilanteet voivat aiheuttaa ajan kuluessa isojakin solmuja organisaation sisälle.
 

Kurssin avulla osallistuja voi parantaa oman viestintänsä onnistumista organisaation sisäisissä haastavissa neuvottelutilanteissa, tai vaikkapa esimies-alaiskeskusteluissa. Työilmapiiriä voidaan parantaa ja viestinnän onnistumista tehostaa kun ymmärrämme paremmin minkälaisia erilaisia viestijöitä meitä on, mitä häiriötä viestinnässä voi ilmetä ja miten asiat tulisi viestiä erilaisille persoonille.
 

Puhe-judo 3 koulutuksessa keskitytään työpaikan sisäisiin haastaviin vuorovaikutustilanteisiin sekä viestinnän kehittämiseen. Koulutuksen parannetaan työilmapiiriä, tehostetaan viestintää ja vähennetään stressiä.
 

Opi ratkomaan työpaikan sisäisiä konfliktitilanteita ammattimaisesti
 

Koulutuksessa keskitytään työpaikalla sisäisiin konfliktitilanteisiin ja niiden ratkomiseen vuorovaikutustaitojen avulla. Tavoitteena sisäisen viestinnän ja työilmapiirin parantuminen, sekä ammatillisuuden korostaminen ja stressin väheneminen. Kurssin avulla osallistuja voi parantaa oman viestintänsä onnistumista yrityksen sisäisissä vaikeissa, haastavissa ja poikkeuksellisissa tilanteissa, tai esimies-alais keskusteluissa. Koulutuksen aikana pyritään ymmärtämään, miksi viestintä on joskus haasteellista erilaisten ihmisten kanssa. Viestintää työpaikoilla voidaan parantaa kun ymmärrämme paremmin seuraavat seikat:
 

● minkälaisia erilaisia viestijöitä olemme

● mitä häiriötä viestinnässä voi ilmetä

● miten asiat tulisi viestiä erilaisille persoonille.

Hallitse erilaiset viestintätyylit ja keinot viestinnän onnistumiseen

Koulutuksen aiheina ovat seuraavat teemat ja sisällöt:

● Erilaiset häiriöt viestinnässä: mistä ne johtuvat ja miksi ne olisi hyvä tiedostaa?

● Persoonallisuuspiirteiden vaikutus viestintään ja vuorovaikutukseen

● Miksi toinen ihminen on hankala tai hänen viestinsä tuntuu hankalalta?

● Miksi palautteen puheeksi ottaminen tai sen vastaanotto on niin hankalaa

● Auktoriteetti, logiikka, empatia – miten voimme vaikuttaa viestin perille menoon

● Miesten ja naisten erot viestinnässä

● Assertiivisuuden ja oikeanlaisen jämäkkyyden merkitys viestinnän onnistumisessa

● Kuuntelu ja kohtelu – yksinkertaisilla keinoilla kohti onnistunutta viestintää