Suomen Hostellijärjestö tiedottaa

12.9.2017

Suomen Hostellijärjestö hakee syyskuussa uusia järjestöreissaajia syys- ja talvikaudelle.

Aikaisempien hakujen perusteella jäsenistöstä löytyy innokkaita kotimaan matkaajia, jotka mielellään jakavat matkakokemuksensa muillekin tekstin, kuvien tai vaikkapa videon muodossa. Hostellijärjestö korvaa valittujen reissaajien hostellimajoituksia ja matkakuluja enintään sadan euron edestä per reissaaja. Näin mahdollistetaan useamman jäsenen reissuun pääsy. Vastineeksi tuesta reissaaja tuottaa matkastaan teksti-, kuva- tai videomateriaalia Hostellijärjestön käyttöön.

Hakuilmoituksen löydät tästä linkistä.

Kun sopivat henkilöt ovat löytyneet, Hostellijärjestö sopii matkatarinan julkaisemiseen liittyvistä yksityiskohdista tarkemmin. Hakuaikaa on 30.9.2017 saakka.

 

Muistutuksena vielä nämä ajankohtaiset asiat:

1. Mahdollisuus hakea Vuoden 2018 Hostellireissaajaksi

Suomen Hostellijärjestö valitsee Vuoden 2018 alussa ensimmäistä kertaa Vuoden Hostellireissaajan. Kunnianimen saaja palkitaan kunniakirjalla ja Finnairin 200 euron lahjakortilla. Hakuaikaa on 31.10.2017 saakka.

Lisätietoja löydät Hostellijärjestön verkkosivulta.
 

2. Mahdollisuus vaikuttaa Vuoden 2018 Hostellin valintaan

Ehdottamalla omaa suosikkiaan Vuoden Hostelliksi jäsenemme voivat voittaa hostellimajoitusta Hostellijärjestön hostelleihin. Ehdotuksia voi tehdä 31.10.2017 saakka.

Lisätietoja löydät Hostellijärjestön verkkosivulta.
 

3. Mahdollisuus tilata maksuton todiste oikeudesta Hostellijärjestön majoitusetuun

Jotta jäsenen on helpompi todistaa jäsenyytensä hostellissa, hänellä on mahdollisuus tilata Hostellijärjestöltä maksuton todiste sitä varten tästä linkistä.