Jobs Without Borders -rekrytointitapahtuma

19.1.2018

Jobs Without Borders on online-verkkoalustalla järjestettävä rekrytointitapahtuma, jonka kautta työnhaku ja osaajahaku mahdollistuvat jopa 32 EU/ETA – maan alueella. Online -tapahtuma mahdollistaa rajoja ylittävät rekrytoinnit.


Jobs Without Borders -rekrytointitapahtuma vie Euroopan laajuiselle työnhakumatkalle 7.-8.2.2018 klo 12–16 välisenä aikana. Tapahtuma on Suomen virallinen European Job Day 2018 -tapahtuma ja osa ympäri Eurooppaa järjestettävien rekrytointitapahtumien ketjua. Jobs Without Borders yhdistää työnantajan ja osaajan online -verkkoalustalla, joten osallistuminen on mahdollista kaikkialta Euroopasta. Klikkaa itsesi osoitteeseen
https://www.europeanjobdays.eu/en/events/jobs-without-borders, rekisteröidy ja löydä rajattomasti vaihtoehtoja!


Online -rekrytointitapahtuma laajentaa paikalliset rekrytoinnit kaikkien alojen työnantajia ja työnhakijoita koskien sekä antaa myös hyödyllistä tietoa työnhausta ja työskentelystä eri Euroopan maissa Living and Working -maaesittelyiden kautta. Työnantajarekisteröinnit tapahtumaan jatkuvat aina järjestyspäivään saakka. Säännölliset vierailut verkkosivuilla antavat ajankohtaisen tiedon tapahtumaan osallistuvista työnantajista, työllistymismahdollisuuksista ja tapahtuman ohjelmasta.
 

Lisätietoja saat oheisesta linkistä.

EOJD_tiedote_2018.pdf