TJS-Opintokeskus koulutustarjontaa 1-2013

27.1.2013

Tänä vuonna TJS Opintokeskus viettää Työhyvinvointi muutoksessa -teemavuotta. Teemavuoteen liittyvä kiertue starttaa Kuopiosta ja saapuu Helsinkiin maaliskuussa. Työelämän muutostilanteiden kohtaamiseen valmentava koulutus on suunnattu kaikille ammattiliittojen jäsenille. Yksityisen sektorin luottamusmiehille ja yt-edustajille tarjoamme päivän mittaisen koulutuksen yt-menettelystä.

TJS Opintokeskus
Koulutustiedote 25.1.2013

Työhyvinvointi muutoksessa
14.3.2013 klo 17–20, TJS Opintokeskus, Helsinki. Ilmoittautuminen 14.2. mennessä

Työelämä muuttuu monin tavoin: toimipisteiden lakkauttamisia ja yhdistämisiä, kuntamuutoksia, alueellistamistoimia ja palveluiden yksityistämistä. Muutoksissa keskeiseksi nousee epävarmuus siitä, miten meidän työyhteisöllemme ja minulle muutoksessa käy.

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistujat saavat käytännön välineitä kohdata työelämän muutostilanteita työyhteisötasolla: miten muutoksia voidaan käsitellä työpaikalla, ja miten niihin voidaan yhdessä vaikuttaa?

Koulutusmaksu: 50 euroa

Ilmoittautuminen: TJS Opintokeskuksen verkkosivujen Kurssit-osiossa tai suoralla linkillä https://tjs.kehatieto.fi/kurssikalenteri/ilmoittaudu.aspx?kid=775&tyyppi=Paiva

Lisätietoja: kouluttaja, koulutussuunnittelija Päivi Lohi-Aalto

***
Yt-menettelypäivä
14.3.2013 klo 9.30–17, TJS Opintokeskus, Helsinki. Ilmoittautuminen 14.2. mennessä.

Yksityisen sektorin luottamusmiehille ja yt-edustajille tarkoitetussa koulutuksessa käydään läpi yt-menettelylain antamia mahdollisuuksia työpaikan toiminnan kehittämiselle yhdessä työantajan kanssa ja opitaan lukemaan tilinpäätöstietoja henkilöstön edunvalvonnan näkökulmasta.

Samalla osallistujat tutustuvat muiden liittojen luottamusmiehiin ja yhdyshenkilöihin, ja vaihtavat kokemuksia toimivista käytännöistä.

Koulutusmaksu: 195 euroa

Ilmoittautuminen: TJS Opintokeskuksen verkkosivuilla Kurssit-osiossa tai suoralla linkillä https://tjs.kehatieto.fi/kurssikalenteri/ilmoittaudu.aspx?kid=785&tyyppi=Paiva

Kouluttajat: Arto Suninen ja Jarkko Pehkonen

Lisätietoja: koulutussuunnittelija Leo Junno

***
Henkisen työsuojelun lainsäädäntö ja valvonta
6.3.2013 klo 8.30–15.30 TJS Opintokeskus, Helsinki. Ilmoittautuminen 6.2. mennessä.

Koulutuksessa tutustutaan työsuojelua sääteleviin keskeisiin lainkohtiin sekä työntekijän ja työnantajan oikeuksiin ja velvollisuuksiin työsuojelussa. Koulutuksen jälkeen osallistuja osaa neuvoa henkilöstön edustajia ja jäsenkuntaa työsuojeluun liittyvissä kysymyksissä.

Koulutus on tarkoitettu akavalaisille ja STTK:laisille asiantuntijoille, jotka toimivat muissa kuin lakimiestehtävissä, ja palvelevat henkilöstön edustajia ja jäseniä työsuojelun kysymyksissä.

Koulutusmaksu: 120 euroa

Ilmoittautuminen: TJS Opintokeskuksen verkkosivujen Kurssit-osion kautta tai suoralla linkillä https://tjs.kehatieto.fi/kurssikalenteri/ilmoittaudu.aspx?kid=782&tyyppi=Paiva

Kouluttajat: Jarkko Pehkonen ja Lea Piho

Lisätietoja:

koulutussuunnittelija Leo Junno, TJS
koulutussuunnittelija Laura Koskinen, TJS

TJS Opintokeskus
Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki
(09) 229 3030, 045 138 8778
laura.koskinen@tjs-opintokeskus.fi
www.tjs-opintokeskus.fi

Osaamista yhdessä

TJS Opintokeskus on Akavan ja STTK:n yhteinen koulutus- ja palveluorganisaatio.

» Siirrä tähän (Pääpalsta) «
 
Muokkaa...