AYR: Telan uutiskirje 4-2013

4.4.2013

Jos kirje ei näy kunnolla, klikkaa tästä

 

 
 
Uutiskirje
3.4.2013

 

Eläkesäätiö- ja vakuutuskassalain kokonaisuudistus tekeillä

 
Tela on antanut lausunnon sosiaali- ja terveysministeriölle eläkesäätiö- ja vakuutuskassalain kokonaisuudistusta koskevasta arviomuistiosta. Kokonaisuudistus on osa hallitusohjelmassa mainittua työeläkealan kilpailun edistämistä.
Uudistuksen tarkoituksena on tukea työeläkejärjestelmän toimeenpanon hajautusta sekä varmistaa, että työnantajilla on eläketurvan järjestämiseen toimiva vaihtoehto.


LUE LISÄÄ »

 

 

Suomalainen työeläkejärjestelmä on rakennettu sukupolvisopimuksen varaan; jokainen on vuorollaan maksajana ja saajana. Sukupolvien välinen oikeudenmukaisuus onkin kestoaihe, joka koskettaa jokaista kansalaista. Järjestämme vapaaottelun, moniäänisen keskustelutilaisuuden aiheesta 17.4. Helsingissä. Virittäydy tunnelmaan katsomalla video ja ilmoittaudu tilaisuuteen!

LUE LISÄÄ »
Euroopan komissio on julkistanut maaliskuussa 2013 vihreän kirjan pitkäaikaisesta sijoittamisesta ja rahoittamisesta. Vihreällä kirjalla kartoitetaan keinoja parantaa pitkäaikaisen rahoituksen saatavuutta pitkäaikaisiin investointeihin Euroopassa. Perinteisen pankkirahoituksen ohella myös pääomamarkkinoiden osuutta yritysten varainhankinnassa tulisi lisätä.


LUE LISÄÄ »

 

Esittelyssä Milla Vainio
Milla Vainio aloitti Telassa elokuun puolessa välissä 2006. Hän työskentelee viestintäkoordinaattorina. Hänen työtehtäviinsä liittyvät pääasiassa Tela.fi sivujen hallinnointi ja sisällöntuottaminen sekä ulkoinen- ja sisäinen viestintä.

LUE LISÄÄ »

 

Muut ajankohtaiset

 

Työeläkevakuuttajat TELA ry
Lastenkodinkuja 1, 00180 Helsinki
Vaihde: 010 680 6700, tela@tela.fi, www.tela.fi

 

 
Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä
Rekisteriseloste. Osoitelähde: rekisterimme. Anna palautetta »