Ilmoittaudu mukaan työllisyysaiheiselle Mikä tulevaisuus?-leirille ja ole mukana viemässä viestiä työnantajille muiden nuorten kanssa!

4.4.2013

Kuinka saada ensimmäinen työpaikka kun kaikkiin työpaikkoihin vaaditaan vuosien työkokemus? Miksi opiskella kun korkeakoulutuskaan ei takaa varmaa työpaikkaa? Miksi nuoret kaikkialla maailmassa kamppailevat työllistymisen kanssa?

MIKÄ TULEVAISUUS?

Huolettaako sinua Suomen ja maailman nuorten työllisyystilanne? Lähde mukaan Mikä tulevaisuus? -leirille 17.–19.5 ja löydä uusia näkökulmia työelämään ja tulevaisuuteen!
 
Leirillä:
· Opit nuorisotyöllisyyteen vaikuttavista asioista ja ilmiöistä
· Kuulet päättäjien, kansalaisjärjestöjen ja työnantajien näkökulmia nuorisotyöllisyyteen
· Saat kontakteja kansalaisjärjestöihin ja työnantajiin, konkreettisia vinkkejä työnhakuun sekä vertaistukea omaan työllistymiseesi ja tulevaisuuteesi
· Olet mukana viemässä vaikuttamisviestiä tulevaisuuden työnantajallesi
sekä..
· Tapaat uusia ihmisiä ja muutat maailmaa samanhenkisellä porukalla
Plan Suomen Mitä?-verkosto järjestää Mikä tulevaisuus? – Tuoreita näkökulmia suomalaiseen ja globaaliin nuorisotyöllisyyteen -leirin Espoon Matasaaressa 17.–19.5.2013.
 
Mikä tulevaisuus? -leirille kokoontuu nuoria ympäri Suomen oppimaan suomalaisesta ja globaalista nuorisotyöttömyydestä, keskustelemaan asiasta eri alojen asiantuntijoiden ja päättäjien kanssa sekä kokoamaan työnantajille toimitettavaa kannanottoa aiheesta. Yhteistyökumppaneina leirillä on mm. työnantajien edustajia, paikallis- ja valtakunnan poliitikkoja, kansalaisjärjestöjen edustajia sekä mediaa.
 
Leirin ohjelma koostuu yhteisistä alustuksista, keskusteluista sekä monenlaisista työpajoista. Vaikka aihe on vakava, leirillä ei pinnistellä eikä osallistujilta odoteta aikaisempaa tuntemusta teemasta. Tärkeää on kiinnostus aiheeseen sekä halu työstää teemaa yhdessä. Perinteiset hierarkiat murtuvat, kun nuorten ääni pääsee uudella tavalla kuuluviin vuoropuhelussa päättäjien ja asiantuntijoiden kanssa. Osallistujat saavat leiristä osallistumistodistuksen, jota voi halutessaan käyttää tukena työnhaussa.
 
Leiripaikkana on Matasaaren leirikeskus luonnonkauniissa Espoon saaristossa. Leirillä ollaan perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltapäivään. Leiri on majoituksineen ja ruokailuineen osallistujille ilmainen ja matkakulut leirille korvataan. Leiriohjelma lähetetään ilmoittautuneille.
 
Ilmoittautuminen leirille tapahtuu e-lomakkeella osoitteessa:
 
 
Paikkojen täyttyessä leirille otetaan osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä.
 
Leiri on osa Plan Suomen nuorten aikuisten Mitä?-verkoston toimintaa. Lisätietoja leiristä antaa Mitä?-verkoston Johto- ja Suunnitteluryhmä osoitteessa mitaverkosto@plan.fi sekä Planin nuorten osallistumisen koordinaattori Anna Peltoniemi anna.peltoniemi@plan.fi.
 
Plan Suomi Säätiön alaisuudessa toimiva Mitä?-verkosto on vaikuttamistyön kanava 18-30-vuotiaille nuorille, joilla on kiinnostusta globaalin vastuun kysymyksiin. Mitä?-verkosto on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. Meistä voit lukea lisää osoitteessa www.mitaverkosto.fi.
 
Hanke on rahoitettu Euroopan komission tuella. Tästä tiedotteesta vastaa ainoastaan sen laatija, eikä komissio ole vastuussa siihen sisältyvien tietojen mahdollisesta käytöstä.
 
Lisätietoja:
 
Anna Peltoniemi
Koordinaattori, nuorten osallistuminen
Plan Suomi Säätiö
Kumpulantie 3, 6. krs
00520 Helsinki
Puh. 09 6869 8011
Fax. 09 6869 8080
 
Plan on kehitysyhteistyöjärjestö, joka parantaa kehitysmaiden lasten elämänlaatua pysyvästi. Plan tekee myös työtä lapsen oikeuksien toteutumiseksi tavalla, joka yhdistää ihmisiä yli kulttuurirajojen.
Any opinions expressed in this message and any attachments are those of the sender only and do not necessarily represent the views of Plan. Internet communications are not secure and Plan accepts no responsibility for the content of this e-mail.
The information contained in this message and any attachments is intended solely for the use of the person(s) to whom the message is addressed. The information may be confidential and, if you are not the intended recipient, you must not copy, distribute or take any action in relation to it.
 
For the content of this e-mail to be contractually binding, it must be signed by an authorised representative of Plan.
 
Plan Finland: registered in Finland no. 1498487-2.
Registered address: Kumpulantie 3, 6th Floor 00520 Helsinki, Finland