Teboil: Teboililta Plussaa

13.11.2008

Oy Teboil Ab

Lehdistötiedote 13.11.2008 klo 10 
 


 


Ostokset Teboil-huoltamoilla ja automaattiasemilla kerryttävät K-Plussa-pisteitä marraskuun 17. päivästä lähtien. Käynnistyvä korttiyhteistyö on jatkoa Teboilin ja K-ryhmän keväällä allekirjoittamaan yhteistoimintasopimukseen, jossa 70 Teboilhuoltamon myymälää tullaan muuttamaan K-marketiksi 2-3 vuoden kuluessa.

K-Plussa-pisteitä K-Plussa-kortin haltijat saavat Teboil-huoltamoilta ja -automaattiasemilta polttoaineostojen lisäksi lähes kaikista muistakin ostoksista - niin myymäläostoksista ja ravintolapalveluista kuin huollon varaosista ja huoltopalveluista sekä pesuista. K-Plussa-pistesetelit käyvät Teboil-asemilla normaaliin tapaan maksuvälineinä. K-Plussa-yhteistyön ulkopuolelle jäävät huoltamoilla polttoöljyn myynti, Veikkauksen pelit ja lahjakorttien ostaminen sekä polttoaineostot Teboil Express -automaattiasemilta. K-Plussa-pisteitä myöntäviä Teboil-asemia on lähes 300.

- K-Plussa-yhteistyön käynnistyminen on kautta aikojen Teboilin näkyvin yksittäinen hanke ja niin yhtiölle kuin Teboil-kauppiaille suuri mahdollisuus. K-Plussa-pisteet nitovat kätevästi yhteen Teboilasemaverkoston kaikki palvelut asiakkaan eduksi, kertoo Oy Teboil Ab:n liiketoimintajohtaja Ari Rajala.

- K-Plussan palveluverkosto kasvaa Teboilin myötä yli 3 500 ostopaikan suuruiseksi. Mitä enemmän asiakkailla on käytössä K-Plussa-ostopaikkoja, sitä kätevämpää on kerryttää kokonaisuudessaan saatavaa etua, toteaa K-Plus Oy:n varatoimitusjohtaja Tapio Näveri.

K-Plussa-yhteistyön käynnistyminen on osa Teboilin huoltamotoiminnan uudistamista. Keskoyhteistyön lisäksi tulee Rolls tai Jokes -hampurilaisravintolat 100 Teboil-asemalle. Huoltotoimintaa puolestaan tehostetaan yhteistyössä Autoasin kanssa. Tavoitteena on parantaa Teboilin asemaa palvelevana huoltoasemaverkostona.

- Kiireisessä elämänrytmissä huoltamo on vaivaton asiointipaikka. Rakennamme Teboil-asemista pienimuotoisia lähipalvelukeskuksia, joissa yhdellä käynnillä voi hoitaa useampia asioita. Teboil huoltaa autoja ja ihmisiä on pelkistetty asiakaslupauksemme, jonka haluamme lunastaa joka päivä, linjaa johtaja Rajala.

Tällä hetkellä Teboil-verkostossa on kahdeksan K-markettia ? Sveitsinhovi Hyvinkäällä, Pirkanhovi Lempäälässä, Tähtihovi Heinolassa, Rengonhovi Ilmajoella, Kaakkurinhovi Oulussa, Tammisto Vantaalla ja Itäväylä Helsingissä sekä lähipäivinä avattava Kivihovi Suomusjärvellä uuden Helsinki-Turku moottoritien varrella.


 


Lisätietoja:


Liiketoimintajohtaja Ari Rajala, Oy Teboil Ab, puh. 0400 723 561


Varatoimitusjohtaja Tapio Näveri, K-Plus Oy, puh. 01053 37170


 


Oy Teboil Ab (www.teboil.fi) on täydenpalvelun öljytalo ja Suomen toiseksi suurin öljy-yhtiö, joka harjoittaa öljy- ja energiatuotteiden markkinointia, myyntiä ja jakelua. Yhtiöllä on valtakunnallinen 568 liikepaikan huoltamo- ja D-automaattiverkosto. Yhtiön liikevaihto vuonna 2007 oli 1,7 miljardia euroa