Lisää Turvaasi

1.12.2014

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva uudistaa AYR:n jäsenille tarjottuja etuja vuoden alussa. Jäsenalennus nousee ja vakuutuksensa Turvaan keskittävä Akavan Yleiseen Ryhmään kuuluva asiakas saa asiakkuuden kestoon perustuvan omistaja-asiakasalennuksen nopeammin kuin muut Turvan asiakkaat. Jäsenen alennus nousee 10 prosenttiin.

 

Säästä heti 17 % vakuutusmaksuista 

 

Vakuutusyhtiö Turvassa et tarvitse muita kortteja kuin ammattiliittosi jäsenkortin, sillä jäsenkorttisi oikeuttaa sinut automaattisesti moniin alennuksiin ja etuihin. Vuoden vaihteessa Turva uudistaa liittojen jäsenille tarjotut edut entistä avoimemmiksi ja runsaammiksi. Palkitsemme entistä avokätisemmin ammattiliittojen jäseniä, jotka ovat keskittäneet vakuutuksensa Turvaan.

 

Liittoalennus nousee 10 %:iin

 

Liittojen jäsenille tarjottu alennus nousee 1.1.2015 alkaen 10 %:iin. Alennuksen saa vapaaehtoisista koti-, auto- ja henkilövakuutuksista. Vanhojen asiakkaidemme alennukset nousevat automaattisesti vakuutuskauden vaihtuessa vuodenvaihteen jälkeen.

 

Palkitsemme uskollisia asiakkaita

 

Me Turvassa haluamme palkita uskollisia asiakkaita, ja siksi annamme omistaja-asiakasalennusta asiakassuhteen keston perusteella. Yhden vuoden asiakassuhteen jälkeen omistaja-asiakasalennus on 5 %. Omistaja-asiakkuuden jatkuttua viisi vuotta omistaja-asiakasalennus nousee 7 %:iin ja kymmenen vuoden asiakkuuden jälkeen alennus on jo 10 %.

 

Nyt kannattaa keskittää. Kun keskität meille vakuutuksesi, saat uutena asiakkaana heti kättelyssä liittoalennuksen lisäksi yllä mainitun 7 %:n omistaja-asiakasalennuksen eli säästät vapaaehtoisista vakuutuksista jopa 17 %. Uudet omistaja-asiakkaan keskittäjäetumme ovat ulottuvillasi 1.1.2015 alkaen.

 

Emme unohda myöskään vanhoja liittoasiakkaitamme. Mikäli sinulla on kaikki taloutesi vakuutukset Turvassa, olet myös oikeutettu 7 %:n omistaja-asiakasalennukseen. Ota yhteyttä Turvaan, hoidetaan vakuutusmaksusi kerralla kuntoon.

 

Uusi etu työttömille

 

Vuoden 2015 alusta myönnämme uuden edun työttömille ammattiliiton jäsenille: Jos työttömyyden aikana sattuu vahinko rakennukselle tai irtaimistolle, ammattiliiton jäsen saa kotivakuutuksesta korvauksen ilman perusomavastuuta. Omavastuuedun voi käyttää kerran asiakkuuden/jäsenyyden aikana per kotitalous ja silloin, kun ilmoitus työttömyydestä on tehty työttömyyskassaan.

 

Asiakaspalvelumme palvelee arkipäivisin klo 8–18 numerossa 01019 5110. Lähimmän toimipaikkamme löydät kätevimmin osoitteesta turva.fi.

 

Turvallista joulunalusaikaa!

 

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva

PL 117, Järvensivuntie 3, 33100 Tampere

 

Haluatko kuulua vakuutusmaailman tyytyväisimpiin asiakkaisiin?
Meidän asiakkaamme nimittäin kuuluvat (EPSI Rating -vakuutusyhtiövertailu 2011, 2012, 2013, 2014).